Kvalitetspolitik

Kvalitetspolitik

De produkter vi distribuerer, skal leve op til relevant national og international lovgivning samt vores egne specifikationer og specifikke kundekrav.

Til det formål har Klee opbygget og implementeret et kvalitetsstyringssystem i henhold til kravene i DS/EN ISO 9001. Kvalitetsstyringssystemet er certificeret af et akkrediteret organ. Vi betragter kvalitetsstyring som et ledelsesværktøj, dvs. en proces der er styret og overvåget af ledelsen.

Vi vil have en optimal grad af leveringssikkerhed, som vi sikrer gennem en effektiv lagerpolitik samt et effektivt ekspeditions- og distributionssystem.

  • Gennem løbende kontakt til kunder vil vi sikre os informationer om kundetilfredshed og løbende udvikle kvalitetsstyringssystemet.
  • Kundespecifikke produkter skal være godkendt i henhold til gældende produktkrav, inden de frigives til levering.
  • Vi uddanner vores medarbejdere, så den nødvendige viden og færdighed er til stede.

Hent det gældende Certifikat 2024-2027.

Code of Conduct – krav til god opførsel

Vi er af den opfattelse, at mennesker og miljø skal behandles på en ordentlig måde. Som agent for og dansk importør af en række udenlandske firmaers produkter har vi valgt at stille krav om, at disse også som minimum overholder deres egne landes lovgivning både med hensyn til behandling af medarbejdere og deres sikkerhed og miljøet. Derudover tilslutter vi os International LO’s krav om medarbejderes ret til at organisere sig.

Alle vore leverandører modtager et eksemplar af vores Code of Conduct med krav om at tilslutte sig denne. Derudover tilstræbes det, at medarbejdere fra Brd. Klee ved fabriksbesøg gennemgår produktionen for at se, om vore leverandører lever op til vore krav.

Det betyder ikke, at vi kan forhindre, at der er leverandører eller underleverandører til vore leverandører, som i det skjulte overtræder vore krav til god opførsel, men vi håber herigennem at have bidraget til, at de produkter, som vi sælger til vore kunder, er fremstillet med god samvittighed.

Download Code of Conduct.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing