Kundeløsninger fra eget værksted

Fra vores eget værksted i Albertslund tilbyder vi kundetilpassede løsninger som sammenbygning og/eller kundespecifik lakering af gear og motorer, oliepåfyldning, reparationer, ombygning af pumper, test af gear, motorer og frekvensomformere mv. Dertil kommer samarbejde med underleverandører omkring andre kundespecifikke løsninger. Kontakt os for yderligere information.

Bonfiglioli BEST partner

Brd. Klee er certificeret Bonfiglioli BEST partner. Det betyder, at vi er en del af Bonfiglioli Excellence Services Team som tilbyder samling og ombygning af Bonfiglioli gear og motorer fra eget værksted. Det giver vore kunder en meget kort leveringstid samt gør det muligt selv at sammensætte gearstørrelse og udveksling.

Smal eller bred – remproduktion inhouse

Hos Brd. Klee skærer vi selv tandremme ud fra dorne/sleeves på egen topmoderne skæremaskine. Vi lagerfører de fleste tandremme i dorne og skærer i ønsket bredde, hvilket gør at vi ofte vil kunne levere fra dag til dag. Det giver fleksibilitet for både både dig som kunde og for os.

Gasfjedre med individuelt tryk

Med Stabilus IndustryLine får du tilgængelighed. Vi kan altid levere med kort varsel, da både standard- og rustfaste gasfjedre fyldes med nitrogen hos Brd. Klee på vores egen fyldestation til dit ønskede tryk. Dertil kommer, at du selv kan sænke gasfjederens tryk via ventilen, hvis du har bestilt for højt tryk.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing