Elektro Gruppen bliver en del af Klee-Koncernen

12. oktober 2023

Pr. 1. oktober 2023 overtager Brd. Klee A/S 51% af aktierne i Elektro Gruppen A/S. I lighed med tidligere opkøb i Ølgod Elektro A/S og Hoppe & Møldams Elektro ApS med afdelinger i Kolding, Vejle og Ringe ønsker Brd. Klee A/S, med opkøbet i Elektro Gruppen A/S, at udbygge den lokale forankring med industrielt salg og service/vedli-geholdelse til professionelle slutbrugere.

Elektro Gruppen A/S er grundlagt som Brønderslev Elektro i 1951 og havde i regn-skabsperioden 2022 en bruttofortjeneste på TDKK 38.809 med et resultat før skat på TDKK 7.017 og beskæftigede 51 medarbejdere med tre afdelinger i Aalborg, Brønderslev og Frederikshavn

Elektro Gruppen A/S leverer løsninger inden for trykluft, lifte og løftegrej, automati-sering, tavleproduktion, elektromekanik samt smedearbejde. Afdelingerne fortsætter selvfølgelig også med at udføre alle slags reparationer og service af bl.a. gear, elektromotorer, pumper, kraner, kompressorer og autolifte.

De nuværende ejere af Elektro Gruppen A/S Lars Sanderhoff og Morten Petersen ejer efter 1. oktober 2023 49% af aktiverne og fortsætter uændret som daglig le-delse af Elektro Gruppen A/S, ligesom at alle Elektro Gruppens dygtige og kompe-tente medarbejdere ligeledes fortsætter i de tre afdelinger.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing