Generelt om pumper og styretavler

Brd. Klee A/S forhandler et bredt program af pumper af højeste kvalitet. KLEEpump er vores eget brand af prisgunstige dyk-, dræn og entreprenørpumper. Fra italienske Dreno tilbyder vi grinderpumper m.v.

Hvad er en pumpe?
Det ved du sikkert godt, men der findes forskellige typer af pumper, lige fra de små i kælderen til at tage vand fra et lille regnskyl til kæmpestore stationære pumper, som afvander og affugter store bygninger og konstruktioner.

En pumpe fra Klee er i dette tilfælde er en mekanisk anordning til at flytte en væske fra punkt a til punkt b.

Hvor bruges pumper?
Pumper bruges i dag mange steder og til mange forskellige formål. I vores pumpe sortiment har vi valgt at fokusere dræn- og afvandingspumper af højeste kvalitet.

KLEEpump KSP

KLEEpump KSP er en lille effektiv entreprenørpumpe i høj kvalitet. Modstandsdygtig over for sand, mudder og grus. Kan leveres med bundsug, der kan pumpe ned til 3 mm. Fås i 1- og 3 faset med eller uden automatik. Effekt 0,4 – 0,75 kW.

KLEEpump VP

KLEEpump VP er e alsidig dræn- og afvandingspumpe i høj kvalitet.
Fås i 1- og 3 faset med eller uden automatik. Hmaks. 31 m, Qmaks. 78 m3/t. Effekt 0,4 – 5,5kW.

KLEEpump VPS

KLEEpump VPS er rustfast alsidig dræn- og afvandingspumpe i høj kvalitet.
Fås i 1- og 3 faset med eller uden automatik. Hmaks. 31 m, Qmaks. 78 m3/t. Effekt 0,4 – 5,5kW.

Dreno pumper Serie V – Sort spildevand

Dreno type V vortex pumper beregnet til sort spildevand og spildevand med ubestemmeligt tørstof. Med fritstrøsmhjul. Med gode selvrensende egenskaber og derved færre driftstop.
4 polede pumper optimerer levetid og kapacitet. Med lækagedetektor.
Op til 7,5 kW i Atex-version.
Bør vælges ved begrænsede løftehøjder.

 

Dreno pumper Grix – Med kniv

Dreno GRINDER pumpe type GRIX. Grinderpumpe med knivsystem. Spildevandspumpe til mindre installationer f.eks. boliger, sommerhuse, let industri mv. Effekt 0,9 – 1,4 kW. 1- og 3 faset med eller uden automatik.

Dreno pumper serie G2/GX – Grinder

Dreno Grinder pumpe type G (M/T) professionel. Velegnet til hårde miljøer, herunder industri og landbrug.
Med stærkt knivsystem til ensartet tørstof og effekt til at klare højere løft.
Med lækagedetektor. Op til 7,5 kW i Atex-version.

Dreno Kappa Pumper

Dreno Kappa pumper til vand, der indeholder slibende partikler af sand, ler, spåner m.v. som forekommer på stenede overflader.
Effekt 0,4 – 9,2 kW. Flow op til 165 m3/t. Hmaks. 42 m.

Dreno Compatta pumper

Dreno Compatta-serien er takket være den kompakte størrelse ideel til pumpning af spildevand fra f.eks. mindre boliger. Hovedkomponenterne er fremstillet i støbejern GG20. I standardkonfigurationen er der monteret en læbetætning på motorsiden og mekanisk aksel tætning til pumpehjulssiden.

Dreno Alpha V serie

Alpha V-serien er 2- og 4 polede dykkede spildevandspumper med fritstrømshjul. Velegnet til spildevand og afvanding inden for kloak, landbrug og industri.
Hmaks. 36 m, Qmaks. 440 m3/t. Effekt 0,9 – 55 kW. I ATEX-version op til 40 kW. Med lækagedetektor.

Dreno DNA

DNA-serien fra Dreno bruges til spildevand. DNA pumpen er udstyret med en stor slangetilslutning som tillader fri passage af faste stoffer, hvilket gør pumpen velegnet til vandbehandling inden for, husholdnings-, kommunale og landbrugsapplikationer. Den 4-polede version kan bruges i applikationer, hvor kontinuerlig S1-drift er nødvendig.

Dreno pumper Serie A – Gråt spildevand

Dreno type A kanalhjulspumper 2- og 4 polede dykkede spildevandspumper med kanalhjul. Velegnet til spildevand og afvanding inden for kloak, rensningsanlæg og industri. Hmaks. 60 m, Qmaks. 520 m3/t.
Effekt 0,8 – 60 kW. I ATEX-version op til 26 kW. Med lækagedetektor.

Styretavler for pumper

Fra Salupo tilbyder vi styretavler til pumper. for 1 eller 2 pumper. Én tavle for pumper fra 0,37 kW op til 15 kW. For regulering med niveauafbryder eller tryktransmitter (4-20mA).
Elektronisk motorværn. Komplet med montagebeslag og forskruninger. IP 55. Meget enkelt setup med få parametre.

Se program

Behov for hjælp?

Hvis ikke du her på siderne finder den rigtige pumpe til dit behov, eller hvis du har brug for vejledning, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing