Full Ceramic Bearings

Fuldkeramiske lejer fra CeramicSpeed

Lejer specielt udviklet til ekstremt høje temperaturer og med meget stor hårdhed, lav friktionskoefficient, lav vægt og en enestående modstandsdygtighed over for korrosion og kemikalier.

CeramicSpeed fuldkeramiske lejer er specielt konstrueret til brug i ekstremt høje temperaturer og tilbyder enestående hårdhed, en lav friktionskoefficient, letvægtsegenskaber og enestående modstandsdygtighed over for korrosion og kemikalier.

CeramicSpeeds fuldkeramiske lejer er fremstillet med Zirconiumdioxid (ZrO2) lejeringe. Zirconiumdioxid er et usædvanligt sejt keramisk materiale med varmeudvidelsesegenskaber som stål, hvilket forenkler designet af aksel- og huspasninger. 

Lejerne har de uovertrufne siliciumnitrid-kugler, som har den højst muligt opnåelige overfladefinish og rundhed. Kombinationen af zirkonium-ringe og siliciumnitrid-kugler resulterer i en lejeløsning med en lav friktionskoefficient, reduceret masse og enestående modstandsdygtighed over for vand, kemikalier og aggressive medier, hvilket giver klare fordele i forhold til traditionelle stållejer.

Uanset om lejerne anvendes i maritime, rumfarts- eller højtemperaturmiljøer, skiller CeramicSpeeds Full Ceramic Bearings sig ud med deres pålidelige, effektive og langtidsholdbare komponenter. Holdbarhed og ydeevne gør de fuldkeramiske lejer til et oplagt valg til industrier med krav til optimal funktionalitet i krævende applikationer.

Køb produktet her!

Fordele ved CeramicSpeed Full Ceramic Bearings
• Ikke-korrosive: Tåler nedsænkning i vand eller aggressive medier
• Varmebestandige: Kan køre i meget højere temperaturer end stållejer
• Lav friktion: Kan køre med ingen eller meget lidt smøring
• Ikke-ledende og ikke-magnetiske: Vil ikke påvirke elektriske sensorer eller kredsløb

Tekniske highligths
• Inder- og yderringe: Zirconium Oxide (ZrO2)
• Kugler: Si3N4 Ceramic Silicon Nitride
• Hus: PTFE (PEEK på forespørgsel)
• Tolerance: CN, (C3, C4 på forespørgsel)
• Tætning: Ingen (PEEK/PTFE på forespørgsel)

Dimensioner og data

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing